Viljeltävät tuotteet

Mansikka

Punaposkinen, mehevä ja makea. Lajikkeina tällä hetkellä Polka, Bounty, Lumotar, Korona, Frida ja Ria, jotka kaikki sopivat niin tuoreena herkuteltaviksi kuin säilöntäänkin. Mansikan satokausi ajoittuu meillä yleensä heinäkuun alkupäiviltä jopa elokuun puoleenväliin asti. Kysy satotilanteesta tarkemmin puhelimitse tai viestikaavakkeen kautta..

Vadelma

Loppukesän marja, ihana ja maistuva. Vadelman poimintakausi ajoittuu meillä yleensä heinäkuun lopulta elokuun loppuun. Vadelmaa on mukava poimia itsekin, kysy satotilanteesta ja tule nauttimaan luonnon rauhasta sekä käsin poimimisen ilosta.

Mustaherukka

Raikas ja aromikas. Lajike öjeby, soveltuu mainiosti hilloihin ja mehuihin, mutta myös sellaisenaan syötäväksi. Vuonna 2018 istutimme uutta peltoalaa herukalle, jatkossa herukkatarjonta siis vahvistuu ja monipuolistuu. Herukan paras satoaika ajoittuu useimmiten  elokuun alkupuoliskolle. Tiedustele poiminta-aikoja tai varaa valmiiksi poimittuja p. 041-5074448

Herne

Kotimainen ja terveellinen, Välipalana oivallinen. Salaatteihin, keittoihin, kevyesti kypsennettynä lisukkeeksi jne. Tämä makoisa herkku valmistuu meillä vasta heinäkuun loppupuolella, jolloin voit tulla poimimaan myös itse pellolta edullisesti!

Pensasmustikka

Mahtavan makea napostelumarja joka vain paranee pakastettaessa! Olemme istuttaneet kesällä 2018 uutta peltoalaa pensasmustikalle, joten jatkossa näitä herkkuja on mahdollista tulla vaikka itse poimimaan suoraan tilalta. Toki joudumme vielä muutaman vuoden odottamaan pensaiden kasvua.

Haluamme antaa tukemme myös suomalaiselle taimituotannolle ja jalostustyölle. Käytämme ainoastaan suomalaisia taimia!