MyyntipisteetSuoramyynti

Tuotteet taatusti tuoreina suoraan tilalta koko satokauden. Avoinna heinäkuussa joka päivä klo.9.00-19.00. Pihakioskista löydät lisäksi mm. maukkaat uudet perunat, porkkanat ja sipulit, sekä myös juomat, jäätelöt ja makkarat. Meillä käy maksuvälineenä käteinen sekä pankkikortti. Pihakioskista voit ostaa Mansikoiden, herneiden, uusien perunoiden ja tuorejuuresten lisäksi myös muita elintarvikkeita ja herkkutuotteita mökille, matkalle ja retkelle. Kahvit, marjapirtelöt ja jäätelöt kuuluvat myös valikoimaan! Voimme pakata kioskista sinulle myös piknik-eväät syötäväksi tilan alueella, vaikkapa rantakoivujen katveessa...

Isommilta ryhmiltä toivomme ennakkovarausta. Pihassa mahtuu kääntymään bussilla mainiosti.

Ikaalinen        Myyntiä Ikaalisissa jo yli 40 vuotta!

Myyntivaunumme iloisine myyjineen sijaitsee juhannusviikolta alkaen kauppakeskus Kompin edessä. Maukkaat marjat, herneet ja siikli-perunat löytyvät täältä satokauden ajan maanantaista lauantaihinklo 9.00 alkaen. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

satokauden ajan löydät telttamme myös torilta, poliisilaitoksen puoleiselta kulmalta. Keskiviikon toripäivinä normaaliin tapaan kohtaat tilan isäntäväkeä ja paikalle tullaan yhdeksäksi. Torilla tavataan!
Torillakin meille käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Hämeenkyrö, viljakkala

Toimitamme tilattuja tuotteita Hämeenkyrön ja Viljakkalan alueelle sovittuun paikkaan.

Parkano

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Parkanon alueelle. Olemme myös mukana Parkanon REKO- ryhmässä tuottajana.

Kuru          Myyntiä Kurussa jo yli 40 vuotta!

Kurun torilla myyntivaunumme palvelee teitä maanantaista lauantaihin aamuyhdeksästä iltapäivään n. klo14.00 asti. Tervetuloa ostoksille! Toimitamme myös tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Kurun alueelle. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ruovesi           Myyntiä Ruovedellä jo yli 30 vuotta!

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Ruovedelle

Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ylöjärvi

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Ylöjärven alueelle. Maukkaita mansikoitamme löydät päivittäin toimitettuina myös Pinsiön Taimiston yhteydessä toimivalta Viljamin Vintiltä!