MyyntipisteetSuoramyynti

Tuotteet taatusti tuoreina suoraan tilalta koko satokauden. Avoinna 22.6.-15.8.-19 joka päivä klo.9.00-19.00. Pihakioskista löydät lisäksi mm. maukkaat uudet perunat, porkkanat ja sipulit, sekä myös juomat, jäätelöt ja makkarat. Meillä käy maksuvälineenä käteinen sekä pankkikortti. Pihakioskista voit ostaa Mansikoiden, herneiden, uusien perunoiden ja tuorejuuresten lisäksi myös muita elintarvikkeita ja herkkutuotteita mökille, matkalle ja retkelle. Kahvit, marjapirtelöt ja jäätelöt kuuluvat myös valikoimaan! Voimme pakata kioskista sinulle myös piknik-eväät syötäväksi tilan alueella, vaikkapa rantakoivujen katveessa...

Isommilta ryhmiltä toivomme ennakkovarausta. Voitte myös tilata ryhmällenne tilaesittelyn pullakahveineen ja maistiaisineen. Pihassa mahtuu kääntymään bussilla mainiosti.

Ikaalinen        Myyntiä Ikaalisissa jo yli 40 vuotta!

Myyntivaunumme iloisine myyjineen sijaitsee juhannusviikolta alkaen kauppakeskus Kompin edessä. Maukkaat marjat, herneet ja siikli-perunat löytyvät täältä satokauden ajan maanantaista lauantaihinklo 9.00 alkaen. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

satokauden ajan löydät telttamme myös torilta, poliisilaitoksen puoleiselta kulmalta. Keskiviikon toripäivinä normaaliin tapaan kohtaat tilan isäntäväkeä ja paikalle tullaan kahdeksaksi. Torilla tavataan!
Torillakin meille käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Hämeenkyrö, viljakkala

Toimitamme tilattuja tuotteita Hämeenkyrön ja Viljakkalan alueelle sovittuun paikkaan pääsääntöisesti maanantaisin, mutta myös muita toimituspäiviä voi kysyä!
Päivittäin tuotteita toimitetaan myös Viljakkalan kyläpuodin myyntiin.

Parkano

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Parkanon alueelle pääsääntöisesti tiistaisin. Perjantaisin tapaat meidät torilla! Olemme myös mukana Parkanon REKO- ryhmässä tuottajana.

Kuru          Myyntiä Kurussa jo yli 40 vuotta!

Kurun torilla myyntivaunumme palvelee teitä maanantaista lauantaihin aamuyhdeksästä iltapäivään n. klo14.00 asti. Tervetuloa ostoksille! Toimitamme myös tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Kurun alueelle pääsääntöisesti torstaisin. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ruovesi           Myyntiä Ruovedellä jo yli 30 vuotta!

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Ruovedelle ja lähiseuduille pääsääntöisesti torstaisin, jolloin olemme aamupäivän ajan myös torilla. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ylöjärvi

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Ylöjärven alueelle pääsääntöisesti sunnuntaisin. Maukkaita mansikoitamme löydät päivittäin toimitettuina myös Pinsiön Taimiston yhteydessä toimivalta Viljamin Vintiltä!

Länsi-Teisko, Mutala

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Länsi-Teiskon ja Mutalan alueelle pääsääntöisesti perjantaisin. Kylmäautomme kulkee vakioreittiä iltasella, reitin kulku ja aikataulu ovat esillä ko. paikoissa. Ensimmäinen reittipäivä on 29.6.-18. Pienetkin erät (tuoreherkut viikonlopuksi) toimitetaan! Autosta löytyy mansikoiden lisäksi myös mm. uudet perunat, porkkanat, sipulit, herneet sekä ylöjärveläisen Kesti-Herkun grillituotteet... Tilaukset mielellään etukäteen, mutta jonkin verran pidämme autossa myös ylimääräistä mukana. Jos haluat ajokauden ajan hinta- ja tuotetiedot puhelimeesi viikoittain, niin laita tähän numeroon 041-5074448 viesti Mansikka-auto L-T, niin lähetämme sinulle tiedot, jolloin voit tilata tuotteita helposti viikoittain vastaamalla viestiimme.

Tampere, Pirkkala, Nokia

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Lielahden, Pirkkalan ja Nokian alueille pääsääntöisesti torstaisin. Samana päivänä poimitut marjat kuljetetaan suoraan pellolta kylmäautolla vaikka kotiovellesi.

Kylmäautokuljetukset tilauksesta 80 km etäisyydellä tilasta!

Kotiinkuljetus 15,-/toimitus

 Markkinat ja kesätapahtumat 2019

29.6. Karhen markkinat

30.6. Aistillinen hyvinvointipäivä luonnossa! Tilan pihapiirissä ja mailla pääset tutustumaan marjanviljelyyn, villiyrtteihin, eteerisiin öljyihin ja niiden hoitaviin vaikutuksiin sekä kokeilemaan metsäkylpyä, metsäjoogaa ja brain relief-syvärentoutusmenetelmää. Lounasvarauksella villiyrteillä höystetty lounaskeitto sämpylän ja herkullisen marjajälkkärin kera. pihakioskista ostettavissa marjaisat leivonnaiset kahvin/teen/mehun kanssa. Suo itsellesi ihana rentoutuspäivä luonnon rauhassa ja Hyvän Haltijan kauniissa maisemissa ja kutsu mukaan vaikka ystävä! Tapahtuma ilmainen, osa toimintapisteistä pienellä osallistumismaksulla kokeiluhintaan... kts.lisää täältä.

13.6. Huopion markkinat

14.7. Mansikkaretkipäivä! Ilmainen koko perheen ohjelmallinen retkipäivä marjatilalle. Perinneleikit Ry:n Martti-auto saapuu marjatilalle leikittämään lapsia, tapahtumassa taatusti mansikantuoksuinen ja kesäisen rento tunnelma... kahvitarjoilu, mansikkamaistiaisia, arvontaa, paikalla käsityön taitajia ja muita myyjiä. Myytävänä pientä purtavaa, suolaista ja makeaa, tunnelmaa luo haitarin soitto... Tule nauttimaan kesätunnelmasta ja maistelemaan marjoja!

20.7. Kurun markkinat

27.7. Ylen Suuri Saunapäivä!  Hyvän Haltijan sauna lämpimänä klo 12- 20.00. Voit tehdä vihdan mukaan saunaan ja pulahtaa saunasta uimasille särkilammen syleilyyn. Kodalla voit paistaa itsellesi saunan päälle vaikka letun (taikina kioskista) ja tuoreita mansikoita päälle... Kioskista löytyvät myös  jäätelöt, limsat ym. Saunaan mukaan uikkarit (sekasauna), hinta 2€ sis. vihdakset, pesuaineet ja pefletin. Ei aikavarauksia.

3.8. Huopion markkinat