Hyvän Haltijan marjat viljellään luontoa kuunnellen ja kunnioittaen

Viljelyä toteutamme omien arvojemme mukaisesti, käyttäen mahdollisimman vähän torjunta - aineita. Marjojen maku ja laatu on meille ensiarvoisen tärkeässä asemassa. Kasteluvesi tulee puhtaan luonnon keskeltä ja viljelykset sijaitsevat kaukana tieliikenteestä, joten jo luontainen ympäristö antaa hyvät lähtökohdat pyrkimyksillemme. Valitsemme myös lajikkeet tarkkaan asiakkaidemme makumielipiteitä kuunnellen ja istutamme ainoastaan kotimaisia taimia.

Väliviljelykasveina meillä on maata rikastuttavia lajeja, kuten Öljyretikka, hunajakukka, herne, pellava ja persianapila. Rikkaruohot kitketään monivuotisista kasvustoista käsin. Tuhohyönteisten ja tautien torjunnassa hyödynnämme luonnon omia torjuntakeinoja, mm. petopunkkeja ja mikrobivalmisteita. Pakkausmateriaalit ovat myös kierrätettäviä.

Marjanviljelyyn liittyy hyvin paljon käsityötä ja kasvukaudella tarvitsemmekin aina hieman lisää käsipareja... lähinnä poimintatyöhön, mutta satunnaisesti myös muihin peltotyövaiheisiin, mm. kitkemiseen. Meille on hyvin tärkeää, että meillä työskentelevät voivat tehdä sen iloisin mielin ja omaa hyvinvointiaan kuunnellen. Poimijoiden majoitustilat ovat mukavat ja heille maksetaan asianmukainen palkka. Tilan työskentely - ympäristö ja -kulttuuri on myös hyvin miellyttävä ja kuunteleva. Pyrimme tuottamaan hyvän positiivisuuskierteen, joka hyödyttää kaikkia ja lopulta maistuu myös makoisissa marjoissa. Hyvän Haltijan marjat sisältävätkin luonnollisten vitamiinien lisäksi aimo annoksen rakkautta, iloa ja hyvää energiaa!