Flowers of your life - kukkakurssit

Kursseille et tarvitse aiempaa kokemusta, saat opetusta vaikka henkilökahtaisesti niin toivoessasi. Tule mukaan rentoon maalaisympäristöön Seitsemisen läheisyyteen nauttimaan luonnosta, marjoista ja kukista tarjoilu- ja majoitusmahdollisuuksilla! Vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä, että kurssi toteutuu, lämpimästi tervetuloa!

Kurssipaikka: Hyvän Haltijan majatalo, Särkilammentie 96, 39450 Sisättö (Ikaalinen) p. 041 5074448

Majatalo sijaitsee Seitsemisen kansallispuiston vieressä ja voit liittää kurssipäiväsi oheen helposti retkeilyä ja mukavan majoituksen. Tässäpä oiva idea lahjaksi hänelle, joka pitää luonnon helmassa samoilusta sekä käsillä tekemisestä ja kukista!

Muistathan, että kursseja järjestetään myös tilauksesta; polttarit, syntymäpäivät, ystävien kokoontumiset... kurssin oheen vaikkapa mansikkakakkukahvit ja hemmottelevat turvesaunahoidot... kysy vaihtoehdoista!

Seuraava kukkakurssi järjestetään elokuulla 10.8.2019  lauantaina klo 11.00-14.00

Seppele- ja kukkakorukurssi

 Voit luoda omaan tyyliisi sopivan seppeleen,joka tehdään luonnonkukista ja muita leikkokukkia käyttäen. Opi kauniin pääseppeleen tekeminen sekä rannekukkakoru tai rintakoru. Havaintoesitys seppeleen teosta sekä kukkakorun tekemisestä, mahdollista saada neuvoja ja opetusta henkilökohtaisesti. Hinta sisältää tarvikkeet ja opetuksen sekä herkullisen lähiruokalounaan. Kukat ja muun materiaalin voi hankkia paikanpäältä. (Luonnonkukat ja lehdet ilmaisia, viljellyt leikkokukat pienellä lisähinnalla).

Kurssin opettajana Flowers of your life kukkapalvelun Sanna Leppänen. Voit kysyä lisää kurssista p. 044-5253532 ja tutustua häneen lisää sivulla www.facebook.com/kukkapalvelu.

Voit saapua jo perjantaina: Varaa majoitus majatalosta alk. hintaan 20,-/vrk (sis. saunan ja keittiön käytön) p. 041-5074448. Kurssipaikkana toimivalla tilalla viljellään marjoja (mansikkaa, vadelmaa, mustaherukkaa, pensasmustikkaa) ja loppukesän satoa on mahdollisuus poimia tai ostaa mukaan lähtiessä. Kurssipäivän päätteeksi on mahdollisuus käydä saunassa ja uimassa myös ilman majoittumista hintaan 5,- .( Vinkki: kerää mukaasi luonnonkukat ja yrtit omaan jalkakylpyyn...)

 Syyskuulla 21.-22.9.2019  Kahden päivän kimppu & sammalkurssi

Saapuminen Hyvän Haltijan majatalolle la 21.9. klo 12-13.00

Syksyinen kimppukurssi 21.9. klo 13.00-15.00. Opetellaan tekemään syksynsävyinen kimppu luonnonkukkamateriaaleja käyttäen spiraalitekniikalla. Kukat kerätään paikanpäältä itse. Kurssin päälle nautitaan kahvit/teet herkullisen leivonnaisen kera. ILtapäivällä on vapaata aikaa vaikkapa retkeilyyn Seitsemisen kansallispuistossa. !8.30 kokoonnumme illaliselle, jonka yhteydessä kuullaan Hyvän haltijan tarina. Illallisen jälkeen odottavat lempeät löylyt ja järven syli... Majoitus majatalon kodikkaissa huoneissa. ken haltija huonettasi vartioi, se selviää illan mittaan. Aamulla nautimme maittavan aamiaisen marjatilan tapaan.

Sammalkranssi-kurssi 22.9. klo 12.00-14.00. Opitaan syksyisen sammalkranssin tekeminen ulkokoristeeksi. Kranssi voi olla pyöreä, sydämen tai pisaran  muotoinen. Koristellaan ekologisista tuotteista. Saat ideoita myös muiden sammalkoristeiden tekemiseen. Kurssin jälkeen lounas ja kahvit.

Kurssiviikonlopun hinta 136,-   (sis. kaiken edellä mainitun)

kotiin viemisiksi sinulle jää rentoutuneen mielen lisäksi uusia taitoja ja itse luomasi kauniit kimput ja koristeet. Olet lämpimästi tervetullut viettämään ihanaa viikonloppua meidän kanssamme!

T. Sanna ja merita