Hyvinvointia naisille

 

 KokoNainen

 

Oletko kadottanut itsesi?

Elämässä hukumme usein erilaisten roolien alle; äitiys, työminä, vaimo, tytär... oletko valmis ottamaan aikaa itsellesi muutaman tunnin kuukaudesta ja jakamaan ajatuksia muiden kanssasisarien kanssa? Samalla kun tutustut omaan alkunaiseesi ja muihin ryhmän jäseniin, tutustut myös oman kotiseutusi retkeilyalueisiin ja vahvistat luontosuhdettasi, herättelet luovuuden voimaa ja opit rentoutumisen ja mielen rauhoittamisen menetelmiä sekä tunteiden ilmaisua.

Kokoonnumme ulkona ja jokaisella kokoontumiskerralla meillä on eri teema ja keskustelunaihe. Samalla reippailemme, ulkoilemme ja nautimme retkieväät sekä teemme pieniä harjoitteita teemaan liittyen. Tavoitteenamme on löytää jokaisesta tasapainoinen, itsensä tunteva nainen, joka uskaltaa rohkeasti elää oman näköistä elämää ja sillä tavoin luoda hyvinvointia myös ympärilleen.

Ohjelma starttaa keväällä 2021 ja mukaan mahtuu 10 naista, varaa paikkasi pian!

Koronatilanteesta johtuen olemme jättäneet tarkemman aikataulun odottamaan kunnes ohjelman toteuttaminen on turvallista ja helpompi järjestää. ilmoita kiinnostuksestasi sähköpostilla tai soittamalla, niin pidämme sinut ajantasalla suunnitelmista. Tämä ei sido sinua vielä sitovasti osallistumaan, vaan voit harkita asiaa sitten kun voimme ilmoittaa tarkemmin aikataulun.

Ohjelma:

1. Pyhän Katariinan polut (Kaarina, Turku) klo 10.00 - 15.00     - Minä ja ympäristö, oma voima, rohkeus, tutustuminen kanssakulkijoihin

2. Kurjenrahkan kansallispuisto (Nousiainen)  klo 10.00 - 14.00    - Vauhti ja energia - Pysähtymisen taito, vuorovaikutus

3. Ruissalo, Kuuvannokka (Turku) klo 17.00 - 21.00    - luovuuden herättely, hiljentyminen, herkkyys minussa 

4. Ruissalo, Saaronniemi (Turku) Klo 17.00 - 21.00    - Naisellisuus, seksuaalisuus, uskallus ilmaista itseä

5. Kuoviluodon luonnonsuojelualue klo 17.00 - 21.00    - Juuret - menneisyys, Unelmat - tulevaisuus

6. Paikka tarkentuu myöhemmin Klo 16.00 - 22.00    - Feminiini - maskuliini, energiat tasapainossa. Hellin itseäni ja annan itselleni aikaa, olen hyvä tällaisena.

 

Viimeisellä kerralla rentoudumme, juhlimme yhteistä matkaa ja otamme alkunaisten maljan. Hemmottelemme koko naisen päästä varpaisiin ja nautimme herkullisen illallisen. Luvassa jalkakylvyt saunaturvehoidot ym. ihanaa. Mahdollisuus myös yöpymiseen ja aamupalaan erikseen sovittaessa mikäli ryhmästä löytyy useampia halukkaita jatkamaan yhdessäoloa seuraavaan päivään. 

Tarkemman ohjeen annamme aina hyvissä ajoin ennen kokoontumista ja saat myös kirjanlukuvinkkejä, joiden kautta voit virittäytyä seuraavan kerran aiheeseen. Oikein huonon sään sattuessa saatamme muuttaa kokoontumiselle suunniteltua päivämäärää tarvittaessa. 

Mikäli tämä  tuntuu sopivan juuri sinulle, ilmoittaudu mukaan nopeasti! ryhmään otetaan mukaan 10 hlö, joten paikkoja on rajoitetusti. Olet lämmöllä tervetullut mukaan hakemaan ryhmästä vaikkapa energiaa, puuttuvia palasia, vertaistukea, uusia ajatuksia ja kenties uusia ystäviä!

Koko kevään ohjelmakokonaisuuden hinta 450€  ( Sis. Alv 24% )

Hinta sisältää ohjauksen lisäksi päätöskerran hemmottelutuotteet saunotteluineen sekä herkullisen lähiruokaillallisen ja kokoontumiskerroille kulloinkin tarvittavat tarvikkeet ja materiaalit. Mukaasi tarvitset vain avoimesti uteliaan mielen ja ulkoiluun sopivat, säänmukaiset vaatteet sekä halutessasi omat eväät.        ( Kuljetus kokoontumispaikoille on mahdollista järjestää lisähinnasta tarvittaessa ). Ilmoittautuminen sitova. Maksu kahdessa erässä. 

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan! Matkalla oppainanne:  

Hyvän haltijan puutarhuri Merita Tasanen   - Metsäkylpyohjaaja   p. 040 - 5074448   merita@hyvanhaltijan.fi   facebook.com/hyvanhaltijan 

Meritaan voit tutustua lisää myös henkilökohtaisen facebook - sivun kautta: https://www.facebook.com/merita .tasanen

Elämäntaitovalmentaja Maria Vuorisalo   - Sosionomi, restonomi    p. 040 - 7337150   maria.vuorisalo@gmail.com  

Mariaan voit tutustua lisää myös facebook -sivun kautta: https://www.facebook.com/maria.vuorisalo.1 

 

 Tulossa on mahtava kevät ja odotamme juuri sinua mukaan kasvavaan KokoNaisten joukkoon!

T. Merita ja Maria